Financiële planning en vermogensoverdracht – RGF Group

Vermogensbeheer

Financiële planning en vermogensoverdracht

Hoe kunt u uw spaargeld optimaliseren en er uw voordeel bij doen? Wat zijn de oplossingen om uw vermogen te laten renderen en vrij te stellen van belastingen? Hoe kunt u uw nalatenschap zo goed mogelijk organiseren?

Groep RGF, uw onafhankelijke makelaar

Financiële planning en vermogensoverdracht - RGF Group

Een planning op maat !

Er bestaat niet zoiets als een enkele ideale oplossing! Daarom maakt Groep RGF het verschil! Wij analyseren immers uw persoonlijke en professionele situatie voor we u oplossingen op maat voorstellen voor uw vermogensoverdracht.

Waarom zou u opteren voor verzekeringen ?

Levensverzekeringen zijn zonder twijfel een van de meest doeltreffende middelen als het gaat om nalatenschaps en financiële planning. Ze bieden u de mogelijkheid om uw nalatenschap in alle fiscale en financiële veiligheid te organiseren en ondertussen uw privé en beroepssituatie te optimaliseren.

België of Luxemburg?

Als onafhankelijke makelaar biedt Groep RGF u toegang tot de beste oplossingen van verzekeringsmaatschappijen en fondsbeheerders in heel Europa.

Met zijn beperkte omvang heeft België slechts een deel van de mogelijkheden voor vermogensoverdracht te bieden. Daarom stellen wij u voor om buitenlandse oplossingen te zoeken.  De deuren van de grootste financiële instellingen wereldwijd gaan voor u open met het onafhankelijke advies van uw partner bij Groep RGF.

Onze specialisten inzake vermogensoverdracht staan tot uw dienst en werken in absolute vertrouwelijkheid!

Neem contact met ons op

Ik doe een online simulatie

Ik wens een afspraak

Ik wil meer info ontvangen